Старенький трамвай

Фотографія Старенький трамвай / The Rjuh / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Біміш, живий музей старої Англії просто неба

  • The Rjuh
    Фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +108.35  
    Оцінка фотографії: +107.5
    Переглядів: 94 / 212
    Завантажено: 4 січня, 19:13  
    Категорія: Подорож
    Теги: Uk
    Переглянути: альбом Путешествия
    Голоси
    1 коментар
    • The Rjuh
      The Rjuh 4 січня, 19:15 +2
      Музей Біміш - перший регіональний музей під відкритим небом в Англії, розташований у Біміш, поблизу міста Стенлі, в графстві Дарем, Англія. Біміш став піонером у створенні концепції живого музею. Виставляючи дублікати або замінні предмети, він також став раннім прикладом нині поширеної практики музеїв, які дозволяють відвідувачам торкатися предметів.
      Основним принципом музею є збереження прикладу повсякденного життя в міських і сільських районах Північно-Східної Англії в період розквіту індустріалізації на початку 20-го століття. Значна частина реставрації та інтерпретації стосується пізньої вікторіанської та едвардіанської епох, а також частин сільської місцевості під впливом промислової революції 1825 року. На території в 350 акрів (140 га) музей використовує поєднання перенесених, оригінальних і копій будівель, велику колекцію артефактів, робочі транспортні засоби та обладнання, а також домашню худобу і костюмованих перекладачів.
      Музей отримав низку нагород з моменту відкриття для відвідувачів у 1972 році і вплинув на інші діючі музеї. Він є освітнім ресурсом, а також допомагає зберегти деякі традиційні та рідкісні північні породи худоби.
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.