З прийдешнім святом, Дня Конституції...

Фотографія З прийдешнім святом, Дня Конституції... / Andriy Gredin / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Про фото

 
Рейтинг: +52.68  
Оцінка фотографії: +52.0
Переглядів: 97 / 287
Завантажено: 25 червня '18, 14:32  
Категорія: Різне
Переглянути: альбом а

Exif

Виробник: Canon
Модель: Canon PowerShot A800
Витримка: 1/60
Діафрагма: 3
Швидкість ISO: 250
Фокусна відстань: 6.6
ПЗ: ACDSee Pro 6
Голоси
9 коментарів
  • Біллі Бонс
    Біллі Бонс 25 червня '18, 17:35 +3
    Ще посвяткуємо по-справжньому. Не діждуть курвії сини, щоб Україна вмерла.
  • Andriy Gredin
    Andriy Gredin 26 червня '18, 8:03 +2
    Мені подобається Ваш настрій. Приємно, що такий літній морський вовк, не втратив цієї віри.
    Але, мені приходиться кожного дня, спілкуватися з багатьма абсолютно різними, за статками і характерами людьми (такі особливості моєї роботи). І в основному, віра в Україну, в них, приблизно така як на цьому фото... Сумно. Дуже сумно. І іноді, здається що і в мені ця віра, вже так стиснулась всередині, і стала така малесенька, що іноді, важко в самому собі відшукати її.
    Тому, святкування Дня Конституції, дня права, дня поваги до закону і справедливості, схоже на глузування...
    24 роки тому, народився мій перший син... Тоді я твердо розумів, що він виросте і буде жити в зовсім іншій Україні, світлій, добрій, багатій...
    2 роки тому, народився мій другий син... І я не впевнений ні в чому, я не вірю, що він буде жити в по справжньому новій Україні...
  • Біллі Бонс
    Біллі Бонс 27 червня '18, 15:40 +1
    Андрію, незалежно від нашого настрою, стану здоров’я, статків, освіти та світогладу є закони суспільства, великої політики, великого світу. В цих законах прописан кінец епохи крадіїв та злодіїв. Незалежно від прагнень свиней у ВР, держдумі РФ чи десь іще нажертися і жерти ще є люди, які думають про майбутнє. І саме від цих людей залежить це майбутнє, бо вони розуміють, що вода, повітря, земля і все навколо має служити всім, а не тільки обраним. Навіщо людині гроші, якщо нема кисню в атмосфері? Тож зараз буде покладено край усім небезпекам, якфі загрожують людству в цілому. І найперше там, де це найлегше. Набагатьо легше навести лад в Україні, аніж, скажімо, у Сомалі чи Палестині. Я не бачу нічого страшного в тому, щоб у справи держави втручалися професіонали з інших країн. Якщо своїм не дають навести лад свої ж, то можна й примусово це зробити. Бо ті «свої», що біля корита – гірші за ворогів. МВФ закрив можливість нашим виродкам розкрадати їхні позики і на усі теревені нашого «харанта» чемно відповідає, що казочки вони слухати більше не хочуть, а хочуть крові корупціонерів ще й з конфіскацією.
  • Біллі Бонс
    Біллі Бонс 27 червня '18, 15:41 0
    Звісно – примусити людину відрізати самій собі яйця без анестезії нескладно, але ж МВФ хоче це зробити красиво, так, щоб не було заляпано кров’ю стіни і стелю. А на це треба час трохи більший, аніж на швидку кастрацію. Вся наша влада скута круговою порукой, але жоден ланцюг не міцніший за найслабшу ланку. Як тільки запрацює АКС, підконтрольний МВФ – ланцюг буде розірвано. А втікати нашим покидькам вже нема куди... В Росії роздягнуть догола ще й познущаются досхочу, в Європі вже не сховаєшся, бо такі закони, які прийняті останнім часом не дадуть можливості. Тож почнеться гонитва наввипередки – хто кого перший здасть. Буде те саме, що в Румунії – шовковісті сіднички будуть вмощуватись на шорсткі нари, а оксамитові щічки тмянітимуть від баланди. Ніхто не дасть загинути Україні. Якби сусідами України були тільки Польща, Угорщина та Румунія – мжливо й дали б розпастися. Але ж не при Росії. Щоб вони шаленіли від захвату і лізли своїми брудними лабиськами в Європу? Ні, цього ніхто не дозволить. В Європи своїх проблем вистачає. Тож найближчим часом мусять статися докорінні зміни в нашому житті. А поки що нам втирають, що все вже вирішено, що від нас нічого не залежить, що там, «угорі», все вже поділено тощо. Нехай, це ненадовго.
  • Nata
    Nata 28 червня '18, 23:11 +1
    З величезним задоволенням прочитала Ввші коментарі, панове! ХІба можна плекати песимізм з такими людьми, як Ви? :-) Все в нас буде ДОБРЕ! От побачите!
  • Біллі Бонс
    Біллі Бонс 29 червня '18, 7:18 0
    Пані Нато, таких як ми з Вами набагато більше, ніж здається на перший погляд. Тож у вирішалний час ми скажемо своє слово. Неодмінно.
  • Andrey Merschiy
    Andrey Merschiy 28 червня '18, 23:24 0
    Фото супер :)
  • Andriy Gredin
    Andriy Gredin 29 червня '18, 8:42 0
    Спасибо. Приятно слышать такой отзыв. (тем более от Вас)
  • Олександр Бондаренко
    Олександр Бондаренко 21 липня '18, 12:02 0
    Щоби було чесно - не паскудьте в храмі Україна.

    Як казала моя вчителька у 1985: "Не можна ганьбити Україну та їсти українське сало!"
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

Вибір редакції