- Я хорошо спряталась?

Фотографія - Я хорошо спряталась? / Лидия Овчарик / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

эти лошадки в краппинку породы АППАЛУЗА

  • Лидия Овчарик
    Фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +61.70  
    Оцінка фотографії: +60.5
    Переглядів: 124 / 459
    Завантажено: 1 лютого '14, 12:47  
    Категорія: Тварини
    Теги: аппалуза лошадь
    Переглянути: альбом Лошади прекрасны

    Exif

    Виробник: Panasonic
    Модель: DMC-FZ38
    Витримка: 1/100
    Діафрагма: 3.2
    Швидкість ISO: 800
    Фокусна відстань: 9.8
    ПЗ: Ver.1.0
    Голоси
    13 коментарів
    • Ыукпун
      Ыукпун 1 лютого '14, 12:48 0
      Долматинская лошадка :))
    • Лидия Овчарик
      Лидия Овчарик 1 лютого '14, 14:01 0
      аппалуза такая :)
    • Владимир Козюк
      Владимир Козюк 1 лютого '14, 12:53 0
      класненько
    • Lizik
      Lizik 1 лютого '14, 12:58 0
      класно!
    • Ігор К*
      Ігор К* 1 лютого '14, 13:09 0
      Ещё чуток хной покраситься и полная мимикрия!
    • Лидия Овчарик
      Лидия Овчарик 1 лютого '14, 14:02 0
      точно! надо предложить хозяину хну
    • SergioSfotaS
      SergioSfotaS 1 лютого '14, 13:15 0
      Шикарно..)
    • Валерий Бараш
      Валерий Бараш 1 лютого '14, 15:06 0
      хорошо :)
    • София Брутко
      София Брутко 1 лютого '14, 16:23 0
      Приваблива, :). Всю б її побачити.
    • София Брутко
      София Брутко 1 лютого '14, 16:31 0
      А є фото "легальної" коні з чотирма ногами, гривою і хвостом? Покажіть, будь ласка, як вона виглядає. :)
    • Лидия Овчарик
      Лидия Овчарик 1 лютого '14, 17:45 0
      Можно в любом поисковике задать "аппалуза" и выбрать понравившися сайт или просто картинки с фото этой породы лошадей
    • Зоя та Олександр
      Зоя та Олександр 2 лютого '14, 7:27 0
      Красиво, нравится работа!
    • Світлана Кульчицька
      Світлана Кульчицька 21 березня '14, 12:49 0
      Здорово! Если в ч.б., то маскировка лучше!
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції