Наші городні здобутки.

Фотографія Наші городні здобутки. / Юрій Бригінець / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:
  1. Перша фотографія →
    Перша фотографія →
  • Юрій Бригінець
    Фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +82.54  
    Оцінка фотографії: +81.5
    Переглядів: 107 / 384
    Завантажено: 21 вересня '17, 12:25  
    Категорія: Натюрморт
    Переглянути: альбом Натюрморт.

    Exif

    Виробник: NIKON CORPORATION
    Модель: NIKON D7000
    Витримка: 30/1
    Діафрагма: 7.1
    Швидкість ISO: 100
    Фокусна відстань: 26
    ПЗ: Adobe Photoshop CS5 Windows
    Голоси
    9 коментарів
    • Ірина Кулікова
      Ірина Кулікова 21 вересня '17, 12:37 0
      Ой, які гарні здобутки!
    • Юрій Бригінець
      Юрій Бригінець 21 вересня '17, 13:09 +1
      Дякую за відгук. Головне,що практично забули дорогу в овочевий магазин.
    • Andrey Merschiy
      Andrey Merschiy 21 вересня '17, 13:31 +1
      Хороший натюрморт.
      Чисто под свои предпочтения - я бы убрал или ослабил красноватый оттенок вокруг.
    • Ірина Кулікова
      Ірина Кулікова 21 вересня '17, 15:47 0
      Я - теж.
    • Владимир Подкуйко
      Владимир Подкуйко 21 вересня '17, 13:31 0
      В плену жёлтого света.
    • Юрій Бригінець
      Юрій Бригінець 21 вересня '17, 20:20 +1
      Всім дякую за коментарі. Прислухавшись до Ваших порад, спробував зменшити червоний відтінок і забарвленість,картинка втратила свою природність,адже більшість овочів власне є червоного кольору-звідси і відтінок.
    • Ірина Кулікова
      Ірина Кулікова 21 вересня '17, 23:19 0
      Спробувала..
    • Юрій Бригінець
      Юрій Бригінець 21 вересня '17, 23:44 +1
      Такий варіант також має право на життя, але нехай вже залишається таким як є.
    • Ірина Кулікова
      Ірина Кулікова 22 вересня '17, 10:30 0
      Звісно! :) Я просто спробувала)
      Тим більш, опробувала ASD See більш нову версію, ніж та, що в мене була раніше
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції