Малий ЕВРОБЛЯХАР

Фотографія Малий ЕВРОБЛЯХАР / karlovich / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Про фото

 
Рейтинг: +71.04  
Оцінка фотографії: +70.0
Переглядів: 115 / 388
Завантажено: 11 січня '19, 13:11  
Категорія: Портрет
Переглянути: альбом Мысли мои скакуны...

Exif

Виробник: Canon
Модель: Canon PowerShot SX20 IS
Витримка: 1/25
Діафрагма: 4.5
Швидкість ISO: 400
Фокусна відстань: 30.112
ПЗ: Adobe Photoshop CS6 (Windows)
Голоси
8 коментарів
  • Біллі Бонс
    Біллі Бонс 11 січня '19, 15:41 +2
    Фото зворушливе, але назва... Євробляхер - символ дуже неоднозначний. Не можна боротися за якесь місцеве полегшення життя для окремої групи людей, бо інші не підтримають... Добре повинно бути всім.
  • Ольга
    Ольга 11 січня '19, 18:36 0
    Милый ребёнок!
  • karlovich
    karlovich 11 січня '19, 18:48 0
    ...не хер, а а бляхар. 95% з придбаних авто( вікоом 23-25р.)) - це люди нижще середнього достатку ,які неслатять ТАКЕ драконівське мито,яке уже платять володарі 2-5 річних крутих авто.Тільки у нашому місті (райцентр)15 СтанційТО(по 4-6 прцівників),а по трасі через 10-20 км працюють "шиномонтажні пункти" (по 2-3 чол.).а Базари БУ автозапчастин .І все це - нові робочі місця ДОМА! А ті щасливчики які мають евробляхи це не "хитруни"перед державою,а люди які виживають при "нашій дикій капіталізаціЇ" А "Нова розтаможка" це "сверхжадність"Уряду по відношеню до нас .
  • Біллі Бонс
    Біллі Бонс 13 січня '19, 8:43 +1
    Вибачте за граматичну помилку, по-перше. По-друге - треба боротися не за дешеву розтаможку старих авто, а зносити цю тварючу "владу" під корень. Інакше можна вибороти дешеві автівки і отримати бензин по 3 доллари за літр, чи курс того самого доллара по 60, чи ще щось не менш "приємне". Ці покидьки при владі не зупиняться самі ніколи, не нажруться ніколи, не подбають про державу ніколи. Для мене боротьба за дешеву розтаможку - це як боротьба за дешеву косметику, яка ховає рубці та язви на гниючому тілі людини. Треба боротися з інфекцією - з усіми цими порошенками, гройсманами, луценками, ляшками й тимошенками. Саакашвілі зробив розмитнення в 200-300 євро, бо він і його уряд вважали, що авто - не розкіш, а засіб заробити гроші для хазяїна. Знаєте, як у Грузії вирішена проблема таксі, наприклад? Дуже просто: якщо людина здала на права і возить сама себе і своїх рідних, то вона може возити й пасажирів. Все, чіпляй напис "TAXI" і працюй. В урядовців спитали: як це - просто працюй? А податки?! Відповідь була проста: той, хто перевозить пасажирів, витрачає більше бензину, в ціну за бензин вкладено акцизний збір, то ж таксист автоматично ВЖЕ сплачує податок державі. Все. Крапка.
    Україні нині потрібні не дешеві 25-річні авто, а революційні зміни в політиці та економіці, інакше через 5 років не буде ніякої України. Я дуже боявся, що Парашенка & C° таки підуть на поступки євробляхарам і суттєво полегшать стан справ з розмитненням, тоді вдячні євробляхари проголосують за це стерво на виборах. Але жадібність таки взяла гору – не змогли наші «слуги» розімкнути свої щелепи! Здохнуть – не віддадуть свого! Тож хай здохнуть. Я не хочу, щоб мої онуки їздили на 25-річних бляшанках, хочу, щоб вони їздили на нових електромобілях, чи що воно там буде через 6-8 років.
  • Юрій Яремко
    Юрій Яремко 11 січня '19, 20:14 0
    Красива малеча!Щасливої йому долі і достатку:)!
  • karlovich
    karlovich 11 січня '19, 21:30 0
    Онук. Дякую,дай Боже+!
  • karlovich
    karlovich 13 січня '19, 18:20 0
    Б.Б.Дякую за коммент.
  • Вячеслав
    Вячеслав 17 січня '19, 20:15 0
    які очі !
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

Вибір редакції