Lido Jesolo

Фотографія Lido Jesolo / Ірина Кулікова / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Про фото

 
Рейтинг: +118.30  
Оцінка фотографії: +117.5
Переглядів: 105 / 342
Завантажено: 19 липня '21, 0:58  
Категорія: Моделі
Переглянути: альбом Венеція
Голоси
5 коментарів
  • yuriyc Юрий
    yuriyc Юрий 19 липня '21, 9:15 +1
    Гарно!
  • Сергій Гончаров
    Сергій Гончаров 19 липня '21, 21:23 +1
    То ві,чи яка різниця,головне що цікаво...:)
  • Ірина Кулікова
    Ірина Кулікова 20 липня '21, 0:01 0
    І справді, яка різниця)) Дякую!)
  • Ірина Кулікова
    Ірина Кулікова 2 серпня '21, 11:46 0
    "Прекрасне та жваве Єзоло (Jesolo) розташоване на вузькій смужці узбережжя між Венеціанської лагуни і гирлом П'яве в області Венето (regione del Veneto). Його яхтова гавань вважається найзначнішою в венеціанської провінції (provincia veneziana), і, на додаток до пляжів, місто пропонує безліч можливостей для відпочинку та розваг день і ніч.
    Перші відомості про місто сягають до шостого століття нашої ери, коли, рятуючись від навали варварів, люди стали шукати притулку на острові Еквіліо (Equilio). Перше поселення виникло в цій болотистій місцевості в п'ятнадцятому столітті і було відомо під назвою Кавадзуккеріна (Cavazzucherina). Тільки в двадцятих роках ХХ століття проект «Великої меліорації» вперше визначив туристичний розвиток узбережжя, тоді і виникли перші курорти, перші готелі та ресторани. У 1927 році, в центральній частині узбережжя виріс Лідо ді-Тревізо (Lido di Treviso).
    У 1930 році Кавадзуккеріна був перейменований в Єзоло, а Лідо ді-Тревізо - в Лідо ді Єзоло. Місто пережило інтенсивне зростання в післявоєнний період в зв'язку з ростом індустрії туризму, ставши одним з найважливіших курортних центрів Адріатики (Adriatico). "
  • Ірина Кулікова
    Ірина Кулікова 2 серпня '21, 11:51 0
    "Єзоло - це перш за все місце пляжного відпочинку та розваг. Дійсно, місто, здається, побудований спеціально, щоб виконати будь-яке бажання навіть самого вимогливого туриста.
    П'ятнадцять кілометрів упорядкованих пляжів, багато з яких пропонують розважальні заходи; свята на березі тривають до пізньої ночі; велика пішохідна зона, яка вважається однією з найбільших в Європі, сповнена магазинами, ресторанами, барами і клубами."
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

Вибір редакції