Куховари)

Фотографія Куховари) / Inesa Prokopchuk / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Євромайдан

  1. Перша фотографія →
  2. ← Остання фотографія
    ← Остання фотографія
  • Inesa Prokopchuk
    Фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +208.84  
    Оцінка фотографії: +206.0
    Переглядів: 292 / 700
    Завантажено: 9 грудня '13, 0:01  
    Категорія: Репортаж
    Переглянути: альбом Євромайдан

    Exif

    Виробник: Canon
    Модель: Canon EOS 60D
    Об'єктив: EFS18-135mm
    Витримка: 1/160
    Діафрагма: 5.6
    Швидкість ISO: 320
    Фокусна відстань: 39
    ПЗ: Adobe Photoshop CS6 (Windows)
    Голоси
    10 коментарів
    • Галина Вокальчук
      Галина Вокальчук 9 грудня '13, 0:02 +3
      Слава Україні!
    • Inesa Prokopchuk
      Inesa Prokopchuk 9 грудня '13, 0:05 +2
      Героям Слава!
    • Лидия Овчарик
      Лидия Овчарик 9 грудня '13, 0:03 0
      Славе подкрепление нужно! :)
    • Svetlana Korolyova
      Svetlana Korolyova 9 грудня '13, 10:28 +1
      гарні куховари
    • SergioSfotaS
      SergioSfotaS 9 грудня '13, 14:49 +2
      Историческая кухня !
    • Inesa Prokopchuk
      Inesa Prokopchuk 9 грудня '13, 16:48 0
      это правда))
    • Фізяр Михайло
      Фізяр Михайло 9 грудня '13, 22:50 0
      Нажаль тут фото не дуже вдалося. Дядько звичайно колоритний, але сам момент зйомки не дуже вдало вибраний, не відчувається шо вони варять їжу, більше схоже що виварюють одяг для прання.
    • Inesa Prokopchuk
      Inesa Prokopchuk 9 грудня '13, 23:38 +2
      Вибачайте, це - репортаж, а не постанова)) Так вже вийшло
    • Фізяр Михайло
      Фізяр Михайло 9 грудня '13, 23:46 0
      От тим то і відрізніється хороша репортажна зйомка коли вдається вловити мить яка добре характеризує те шо відбуваєтся, а якшо ще є емоції то взагалі класно. Переважно необхідно зробити не один кадр, щоб цікаво вийшло.
    • Inesa Prokopchuk
      Inesa Prokopchuk 10 грудня '13, 0:18 0
      Так я і вчуся))
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції