Гостинці для Дюймовочки

Фотографія Гостинці для Дюймовочки / Estella / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:
  • Estella
    Фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +216.30  
    Оцінка фотографії: +214.0
    Переглядів: 240 / 560
    Завантажено: 24 червня '19, 0:19  
    Категорія: Натюрморт
    Переглянути: альбом Макромініатюри

    Exif

    Виробник: Canon
    Модель: Canon PowerShot A3000 IS
    Витримка: 1/60
    Діафрагма: 4
    Швидкість ISO: 200
    Фокусна відстань: 13.79
    ПЗ: Adobe Photoshop CS6 (Windows)
    Голоси
    14 коментарів
    • Nata
      Nata 24 червня '19, 1:04 0
      СМАКОТА у всіх відношеннях.
    • Estella
      Estella 24 червня '19, 10:17 0
      Дякую! Смачного перегляду!
    • Егор Степанович
      Егор Степанович 24 червня '19, 1:09 0
      Підтримую!
    • Estella
      Estella 24 червня '19, 10:19 0
      Щиро дякую, Єгор!
    • Дмитро Петренко
      Дмитро Петренко 24 червня '19, 7:58 0
      Вкусно
    • Estella
      Estella 24 червня '19, 10:20 0
      Смачного)) Дякую за увагу!
    • Елена Гришина
      Елена Гришина 24 червня '19, 10:16 0
      Очень красивые натюрморты ) не люблю порички, а тут аж попробовать захотелось )
    • Estella
      Estella 24 червня '19, 10:22 0
      Дякую Вам велике за такий хороший відгук до моєї роботи! Значить недарма старалася))
    • Сергій Гончаров
      Сергій Гончаров 24 червня '19, 12:49 0
      Не дарма ж...:)
    • Estella
      Estella 24 червня '19, 13:55 0
      Еге ж)) Дякую!
    • Юрий Васильев
      Юрий Васильев 24 червня '19, 16:27 0
      Класс
    • Estella
      Estella 24 червня '19, 16:43 0
      Дякую!
    • Костянтин Каменський
      Костянтин Каменський 24 червня '19, 22:18 0
      Врожай 2019?)
    • Estella
      Estella 24 червня '19, 23:29 0
      Ага, при чому - перший)) Минулого року купила два кущі червоних порічок, і от перший урожай, але такий, що його хіба що для фото і вистачило :)
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції