Дівчина в національному костюмі...

Фотографія Дівчина в національному костюмі... / Olexander Didyk / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:
  • Olexander Didyk
    Фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +43.47  
    Оцінка фотографії: +43.0
    Переглядів: 69 / 199
    Завантажено: 20 листопада '23, 20:42  
    Категорія: Портрет
    Переглянути: альбом Портрет
    Голоси
    7 коментарів
    • Olexander Didyk
      Olexander Didyk 20 листопада '23, 20:44 +1
      Мені не дуже подобаються слова такі як код, скрепа, ідентифікація, які характеризують от будь-яку націю, її культуру, мову, національний одяг. В мене таке враження, що я стою перед книжковою шафою, де бібліотекар гортає формуляри з буквами та рисочками, або, наприклад замовляю якісь товар в інтернеті, та мене питають - Скажіть, будь ласка, код/артикул товару. Або дошка біля поліції - В річці знайдено не дуже живе тіло, приблизно людина, потрібно ідентифікувати...Ну про срепкі, я взагалі промовчу, бо там можна ще підв'язати діркопробивач та швидкозшивач... А тепер подивіться на цю дівчину. На її одяг. Навіть в чорно-білих відтінках вгадується різноманіття фарб її вбрання. Посмішка, яка щира посмішка, Багиня! :)) Видно одразу, Україночка ! А вони код, код...Кодовий замок ще приплетіть сюди...Тьфу!
    • Вячеслав    Міхєєв
      Вячеслав Міхєєв 20 листопада '23, 21:56 +1
      Ну певно, що хтось хоче показатися дуже розумним тому й приплітає до української культури, мови чи традицій, високопарні вислови. Будь який щира людина, яка розмовляє чистою мовою краю в якому живе (наприклад українською ) також бажає щоб до неї говорили зрозумілою мовою. А все що не зрозуміле ( маю на увазі саме чужорідні слова, які навіть є гірше ніж слова місцевого діалекту ) , то є всього навсього сміття, яке не можна допускати у свій розум.

      А портрет дуже красивий
    • Olexander Didyk
      Olexander Didyk 21 листопада '23, 0:48 0
      Так, згоден ! Дякую за коментар !
    • Gregori Yakimchuk
      Gregori Yakimchuk 21 листопада '23, 1:54 +1
      Згоден і з вами, і з паном Олександром, окрім одного, а саме: "є гірше ніж слова місцевого діалекту",-так ви вважаєте, що місцеві діалекти забруднюють нашу мову? Вибачте, але аж ніяк не можу з цим погодитись, думаю пану Олександру знаьомий діалект Галичини, Закарпаття, на Буковині свій діалект, свій діалект і на Чернігівщині... і це не забруднює, а навпаки, робить мову нашу багатшою. Я ні вякому разі не маю на увазі сучасні іншомовні слівця, які стали такими популярними.
    • Olexander Didyk
      Olexander Didyk 21 листопада '23, 18:38 +1
      Дуже з вами згоден та абсолютно підтримую вашу думку. Місцевий деалект, невід'ємна частина регіону. Наприклад людину, яка з Черкащини, я впізнаю моментально по її вимові. Так само і з іншими регіонами.
    • Вячеслав    Міхєєв
      Вячеслав Міхєєв 21 листопада '23, 22:43 0
      За місцевий діалект. Вибачаюся що можливо неправильно виразився. Хоча, як говорять філологи, діалекти не є чиста українська мова, але це мова певного краю. Але й беручи це до уваги то вище згадані слова ( маю на увазі різні коли та ідентифікації що їх приписують куди не треба ) порівняно, є сміттям.
    • Olexander Didyk
      Olexander Didyk 21 листопада '23, 23:15 0
      Так, тепер все лягло на свої місця! Згоден!
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції