BANANADANCE 2

Фотографія BANANADANCE 2 / Роман Волошин / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:
  1. ← Остання фотографія
  • Роман Волошин
    Професійний фотограф, Арт директор
  • Про фото

     
    Рейтинг: +82.49  
    Оцінка фотографії: +80.0
    Переглядів: 178 / 876
    Завантажено: 13 травня '09, 1:21  
    Категорія: Реклама
    Переглянути: альбом Рекламное

    Exif

    Виробник: Hasselblad
    Модель: Hasselblad H3D-39
    Витримка: 1/350
    Діафрагма: 29
    Швидкість ISO: 100
    Фокусна відстань: 120
    ПЗ: Adobe Photoshop CS4 Windows
    Голоси
    11 коментарів
    • Роман Волошин
      Роман Волошин 13 травня '09, 1:26 0
      Андрей Сирадчук: Exif не даст соврать :)
    • Лилия Расновская
      Лилия Расновская 13 травня '09, 1:27 0
      здорово!)
    • Millian Torreto
      Millian Torreto 13 травня '09, 1:33 0
      ой.. а как это?
    • Роман Волошин
      Роман Волошин 13 травня '09, 1:38 0
      Лилия Расновская: благодарю
      Vladyslav Foto-S-Cream: что именно? :)
    • Kate Iasna (katekom)
      Kate Iasna (katekom) 13 травня '09, 10:55 0
      Любопытно... :)
    • Оля Яцків (Delfin4uk)
      Оля Яцків (Delfin4uk) 13 травня '09, 12:17 0
      здорово!!!!!
    • ЗОЯ Коваль
      ЗОЯ Коваль 13 травня '09, 13:08 0
      профессионально! очень похож на настоящий.
    • TAMABRAXAMA
      TAMABRAXAMA 13 травня '09, 13:58 +1
      как зделано ? как сдеано ? самурай сабелькой махнул !!! :0)))
    • Ашулька
      Ашулька 14 травня '09, 19:23 0
      как сделано?
      %))))
    • Роман Волошин
      Роман Волошин 14 травня '09, 19:34 0
      Ашульчик (: Вы о муляже или о фото? :)
      Если о муляже, то я сам не очень много понимаю в изготовлении. Процесс видел от начала до конца, но что они там мешают - не знаю, а они не сильно рассказывают. Химия какая-то.
    • Ашулька
      Ашулька 15 травня '09, 18:04 0
      вот бы научиться так химичить....)))))
      здорово)))))
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції