А гроза все таки буде

Фотографія А гроза все таки буде / Gregori Yakimchuk / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Цього літа дуже часто бувають проливні дощі з грозами... Відкривається

Про фото

 
Рейтинг: +83.60  
Оцінка фотографії: +81.5
Переглядів: 229 / 482
Завантажено: 22 липня '23, 8:09  
Категорія: Пейзаж
Теги: Гроза дощ лiто
Переглянути: альбом Горизонти

Exif

Виробник: SONY
Модель: ILCA-77M2
Об'єктив: Sony 3.5-6.3/18-250
Витримка: 1/400
Діафрагма: 16
Швидкість ISO: 400
Фокусна відстань: 20
ПЗ: BeFunky Photo Editor
Голоси
15 коментарів
  • SergeyR
    SergeyR 22 липня '23, 8:43 +2
    від того, що ви видалили перший варіант цього ж фото з моїм критичним зауваженням, другий варіант краще не став. замість того щоб прислухатися до критики і підвищувати свій фотографічний рівень, ви поводитесь як маленький скривджений хлопчик. я був про вас найкращої думки. p.s. повторю свій перший комент: недбало оброблені крони дерев. pp.ss. про всяк випадок зробив скрін, щоб при нагоді опублікувати ))
  • Gregori Yakimchuk
    Gregori Yakimchuk 22 липня '23, 9:28 0
    Повашому я не в праві переробити світлину? Ви самі сказали що оброблено не вдало, я трохи переробив. Якщо я вас правильно зрозумів, то мені краще закрити свою сторінку і не виставляти фотографій, ну хоча б до того часу поки мій фотографічний рівень не приблизиться до вашого. Але я все ж не професіонал, а просто любитель, я ж не знав, що любителям тут не раді. Ви ж і скрів встигли зробити, щоб потім мене шантажувати. От скажіть, скрін для чого ви зробили? Ви що робите скрін всіх світлин? При чому тут скривджений, не скривджений, ну раз світлина не вдало оброблена я просто попробував переробити, що не так?
  • SergeyR
    SergeyR 22 липня '23, 11:37 0
    щось непомітно щоб ви щось " переробляли ". На моніторі добре видно всі "косяки". Скрін зробив щоб подивитися на вашу реакцію- )) На цей сайт справжній "профі", зі світовим ім'ям, прийшов у жовтні , а пішов у травні , залишилися "любителі". p.s. не ображайтеся на мене якщо щось не так сказав- )
  • Алекс Сергіїв
    Алекс Сергіїв 22 липня '23, 12:58 -1
    Гарна світлина!
  • Gregori Yakimchuk
    Gregori Yakimchuk 22 липня '23, 16:02 0
    Спасибі, Алекс.
  • Ігор
    Ігор 22 липня '23, 14:53 +4
    Не знаю, що писав Sergey R раніше, а я бачу, що небо і низ з різних кадрів і виглядають як колаж... А по композиції зауважень нема...
  • Gregori Yakimchuk
    Gregori Yakimchuk 22 липня '23, 16:02 0
    Спасибі. Так, ви праві, це колаж. А Sergey R просто написав, що крони дерев оброблені погано, оскільки його коментар був перший, я й видалив світлину і переробив, не знаю чому Sergey R цього не замітив.
  • SergeyR
    SergeyR 22 липня '23, 17:10 0
    Спробую пояснити докладніше. Ви подивіться на стаціонарному моніторі гарного дозволу, а не на телефоні, планшеті, ноуті, що небо і листя оброблялися окремо і дотик між ними зроблено грубо, незграбно. Як було так і лишилося. За ті 10 - 15 хвилин які ви "допрацьовували" косяки не усунеш, це треба обробляти з самого початку і дуже ретельно, і терпляче. p.s. Я років п'ятнадцять тому через це вже проходив. Успіхів - )
  • Музашвілі Євгеній
    Музашвілі Євгеній 22 липня '23, 16:51 0
    Це умисна заміна неба чи спроба склеїти HDR?
  • Gregori Yakimchuk
    Gregori Yakimchuk 22 липня '23, 18:07 0
    Ой, вибачте, це воно випадково замінилось.
  • Музашвілі Євгеній
    Музашвілі Євгеній 22 липня '23, 18:56 +3
    Вітаю, у Вас вийшло зіпсувати гарний річковий пейзаж
  • Gregori Yakimchuk
    Gregori Yakimchuk 22 липня '23, 19:09 -2
    Дякую, Ну тепер вам не догодив, та й не збираюсь я всім догоджати - не моя професія догоджати. І все ж, рідко яка світлина набирає стільки коментарів. Такий світ, те що подобається одним, не подобається іншим... Та й ваші світлини, хоч і більш професіональні, а подобаються не всім, чи не так?
  • Gregori Yakimchuk
    Gregori Yakimchuk 22 липня '23, 18:04 +1
    Ну по перше, ви не знаєте який в мене монітор, а так впевнено заявляєте що телефон, планшет, чи ноутбук. по друге, у вас є можливість днями сидіти за компом над фотографіяти, можливо і тижнями, в мене такої можливості немає, в Україні дочка, в якої чоловік військовий, літає, а тому мені потрібно працювати не лише для своєї сім'ї, а й допомогти їй, окрім того, лише в нашій церкві біля сотні біженців з України, яким також потрібно допомагати хоч на перших порах. Тут вже є такі які назвали мене й москальським шпіоном, і... чуть не "ізмєнніком родіни". Фотографую як можу, ну скажуть що не маю права виставляти свої світлини на цьому сайті, що ж, закрию сторінку. Чомусь десятки "профі" виставляють таке, що й мені ділетанту дивитись не хочеться, але ж це "профі". А за критику дякую, стараюсь по мірі можливостей і часу.
  • Andriy
    Andriy 22 липня '23, 23:40 0
    Цiкава свiтлина!
  • Gregori Yakimchuk
    Gregori Yakimchuk 23 липня '23, 3:06 0
    Спасибі, Андрій.
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

Вибір редакції