***

Фотографія *** / Denis Krivoy / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:
  • Denis Krivoy
    Професійний фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +212.18  
    Оцінка фотографії: +210.0
    Переглядів: 227 / 592
    Завантажено: 27 березня '13, 13:42  
    Категорія: Пейзаж
    Переглянути: альбом Карпаты
    Голоси
    11 коментарів
    • Игорь Олейник
      Игорь Олейник 27 березня '13, 14:02 0
      Ляпота !
    • Костянтин Каменський
      Костянтин Каменський 27 березня '13, 14:06 0
      Медитативно...
    • Олександр Ігнатьєв
      Олександр Ігнатьєв 27 березня '13, 14:30 0
      Созерцательно!
    • Роман
      Роман 27 березня '13, 14:41 0
      прекрасно!
    • Юрій Веремчук (YurijV)
      Юрій Веремчук (YurijV) 27 березня '13, 14:47 0
      Завжди вражає якість виконання Ваших фото. І природа теж, прекрасна.
    • Валерій Старосєк
      Валерій Старосєк 27 березня '13, 16:49 0
      Замечательная работа, нравится.
    • Виктория Тимошенко
      Виктория Тимошенко 27 березня '13, 22:58 0
      Какая прелесть! )
    • Denis Krivoy
      Denis Krivoy 27 березня '13, 23:46 +2
      Розкажу історію про цю прєлєсть:) Ну збираємось ми з хлопцями в гори, один з "наймісцевіших" пропонує йти сюди, ми тут не були ще ніразу, а він нас агітує тим, що домовився з лісниками за зупинку в їх будиночку, а по комфорту то не звичайна колиба - то справжні апартаменти! Ну і повелися ми всі на тей комфорт, зрозуміло ж що намети не берем, пальника лиш одного) То, до речі, березень) починаємо маршрут з веселої, сонцем усміхненої весни. Трохи вище - дощ моросить, топаєм далі, вже й сніг пішов.. потім як затягло... і так цілий день в суцільному молоці зі снігу, ліс, галявина, просіка, урвище, ліс.. аж ба вже темніє.. ну про втому мовчу, то були квіточки, а от холод, вітер з різючим снігом-крошкою, при видимісті в 4-5 метрів і темніє, а ми без наметів і карта нам показує, що ми десь там, але де точно, не знаєм - то вже справді дещо вбиває оптимізм. До того ж ще й у одного з товаришів підскочує сильно температура, починає лихорадити. Вийшли на хребет, вітер зриває з ніг, (а день все добігає до кінця... ) вже й шкодуємо, що вийшли, ту хату лісників не знайшли, а влісі хоч якось в снігу та можна було заритись.. Вирішуємо шукати бодай шось, де можна хоч якось переночувати, ну не на хребті ж лишатись, бачимо зліва метрів 100 по висоті нижче 2 колиби (не знаю як нам хмари на секундочку те відкрили), будемо спусктатись... он ще пройшла хмара зправа теж бачимо вже 3 будівлі, знов затулило, сніг "очі вибиває".. туди здається далі, але висоту не так скидати - йдем туди.. приходимо, колиби закриті. таке буває, є відкриті, є закриті, як правило де туристів мало ходить.. думаємо - ну не загинатись вже тут, маєм якось то взломати.. відкрили дуже чемно - розуміли, завтра то все тре лишити як було - зачиненим.. про тей будинок лісників товаришу весь вечір згадували - що мало нас не загробив зі своєю впевніністю, а ми ж теж добрі - повірили.
    • peCHIZHak
      peCHIZHak 12 квітня '13, 23:49 0
      о, добре шо я знаю :)
      ... а на Маришевській, по пояс в мокрому снігу і в палатці в "тапочках на босу ногу" було би по фен-шую:) Ми як-би зразу сюди рванули, як два пальці це вчудили, а так з їздами в 4-й вечора стартанули. Ну і звичайно лісовозні дороги + погода була ще та, а хтось на крокуси їхав )
    • Denis Krivoy
      Denis Krivoy 27 березня '13, 23:46 +2
      І як лягати спати, хтось знаходить в колибі старенького зошита, де й написано - "Щоденний журнал полонини ... " - Саме та полонина і саме ті колиби (а з ними й справді лісничий будинок) - куди ми й йшли:) Таким чином, нас холод та втома на підсвідомому рівні вивели до місця призначення краще за всілякі там карти та Джіпіеси... :) А зранку морозець тріскучий, хмари зі снігом розступились і ми гайда зі штативами бігати, знімати, щоб з вами поділитись:)
    • Виктория Тимошенко
      Виктория Тимошенко 27 березня '13, 23:55 0
      Да уж, "весело" вам було.. А зверху як дивишся - начебто всі шляхи сходяться до тих колиб )
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції