...

Фотографія ... / Бондаренко Сергей / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Про фото

 
Рейтинг: +92.69  
Оцінка фотографії: +91.5
Переглядів: 129 / 418
Завантажено: 16 січня '13, 0:48  
Категорія: Пейзаж
Переглянути: альбом Пейзажи.
Голоси
15 коментарів
  • Олександр Ігнатьєв
    Олександр Ігнатьєв 16 січня '13, 1:02 0
    Гарно літом!
  • Бондаренко Сергей
    Бондаренко Сергей 16 січня '13, 21:26 0
    Зате взимку можна спокійно обробити всі рави, які літом назнімав.
  • Юрій Андрієвский
    Юрій Андрієвский 16 січня '13, 1:06 0
    Добре що зима як правило проходить
  • Бондаренко Сергей
    Бондаренко Сергей 16 січня '13, 21:28 0
    Особливо така, як у нас - три дні скупий сніжок і три місяці брудну і болотяки.
  • Вадим
    Вадим 16 січня '13, 9:22 -1
    тепло так стало зразу на душі)
  • Бондаренко Сергей
    Бондаренко Сергей 16 січня '13, 21:33 0
    Буду і далі намагатися зігрівати душу всім, хто любить природу і світ.
  • Роман Михайлюк
    Роман Михайлюк 16 січня '13, 22:02 +3
    Пане Сергію, я там нижче досить сердито написав- і Вадім прекрасно розуміє, про що йдеться. Якщо Ви любите природу- то прекрасно, але якщо любите і фотографію- то не дайте себе обмануть порожніми висловами...
    ..."Друзі+3" Вам дають віртуальні фантіки замість чогось справді потрібного (якщо вам потрібні не лестощі, звичайно)... З таким спілкуванням Ви будете вічно знімать пустирі в полудень при ніякому світлі і з ніяким сюжетом- а вам будуть співати,що то откровення і шедевр, бальзам для спраглої душі.

    Вибирайте,що Вам треба)
  • Zyoma
    Zyoma 16 січня '13, 10:31 0
    так і хочеться пройтись тою стежиною =)
  • Бондаренко Сергей
    Бондаренко Сергей 16 січня '13, 21:35 0
    Нажаль, в той день я був обмежений в часі, тому не зміг далі піти тією стежиною...
  • Ольга
    Ольга 16 січня '13, 16:50 0
    Красивое фото, живое!
  • Бондаренко Сергей
    Бондаренко Сергей 16 січня '13, 21:24 0
    Спасибо!
  • Роман Михайлюк
    Роман Михайлюк 16 січня '13, 21:38 0
    Панове, я сплю чи мені здається- всі одноголосно кажуть, що це розчудесне фото. Ну, прямо так не кажуть,бо ще якісь встид залишився, кажуть, що літом добре, що зима проходить і тд... і тулять +3 пачками, аж гай гуде.
    Звичайно, серед Плюстрішників одні і ті самі фаміліі, ну прямо кіно якесь.

    Напевне, то світлина неймовірної художньої сили, над її створенням автор явно працював не один рік))

    Повторюю свою стару пропозицію. Треба поставити на сайт таку програмку, щоб кожний носітєль меда не трудився бігать, а просто кожен день по сайту від нього розлітався його максимум- сотня +3, і ставився комент "Дуже гарно!!"

    Нічо, що сайт буде схожий на марафонський забіг ботів, зате позітіфф)
  • Бондаренко Сергей
    Бондаренко Сергей 17 січня '13, 1:15 0
    Шановний пане Романе! Щиро дякую, що знайшли час на такі об'ємні коментарі до моєї непримітної аматорської фотокартки. Ця подія, сама по собі, вже є для мене неабиякою втіхою. Не на кожного, і не на всіх, звертає увагу найсуворіший критик з photographers.ua! Ще раз щиро дякую! Але мушу огризнутися.
    Є такий старий анекдот: чоловік повів вагітну дружину до лікаря, ну і сів на лавці, чекає. Через деякий час жінка вийшла від лікаря - а чоловіка немає! Пошукала, знайшла. Стоїть, нервово смалить, і каже: "Надивився я тут! Господи, і кого ж тільки не ї...ь!"

    Господи! Яких тільки фотокарток не зустрінеш і на photographers, і в неті взагалі! І кожна, я впевнений, знаходить свого вдячного глядача! Хтось любить портрети, хтось задивляється на нюшки. Хтось заморочився тільки на чорно-білому, хтось грається з кольорами. Хтось дрочиться з плівками, хтось мучиться з цифрою. Кожному своє. Один тягає пані, другий - панночку, а третій закохався в гумову китаянку. Але всі отримують максимальне задоволення на свій власний смак і розсуд. Давайте ж поважати вибір кожного!

    І ще. У кожного є межа його можливостей. Комусь щастить фотографувати тропічні острови, хтось може видряпатись на гірські кручі. Але комусь треба і "пустирі" фотографувати - там теж є, може не всім зрозуміла, але своя, неповторна краса. Тому ще раз повторюю: у кожного є своя дорога, дорога, яка його вибирає. І мірятися дорогами - справа досить невдячна...
  • Роман Михайлюк
    Роман Михайлюк 17 січня '13, 1:55 -1
    Дуже логічно і послідовно. Заперечувати не буду- своя краса є в кожної з трильйона зроблених донині фот, "кому і кобила нєвєста"- то аналог Вашого "роддому"...)

    Ви зробили вибір і маєте на те право... Фішка в тім, що жоден з тих плюсуючих довготрубників таке фото не зробить і не виставить під страхом розстрілу, і на стіну Ваше не повісить, і воно їм потрібне доти, доки їснує система оцінок "Я- тобі, ти- мені" . Забери у Вас право їх оцінювать навзаєм- і всі восхіщенія як ножем обріже... От в чому непристойність ситуації, а зовсім не в тому, про що Ви говорите в другому абзаці...

    "Вдячні глядачі"(с)- о лихо, як цинічно звучить слово "вдячні" в данній ситуаціі... Їм хоч палець покажи, все одно +3 поставлять, щоб завтра їхній палець мав більше шансів в Топ пролізти.

    Сергій, я сподіваюся, Ви не запишете мене в вороги після цього діалогу?) Буду радий бачити у Вас не гори-острови, а хоч би цей самий поворот дороги, тільки з впійманим моментом із життя, або з світлом не-буденним, або з погодою цікавою...

    І друзів Вам справжніх бажаю.)
  • Бондаренко Сергей
    Бондаренко Сергей 17 січня '13, 22:40 0
    Вибачайте, друже, що відповідаю тільки ось зараз. Це ні в якому разі не прояв неповаги чи ворожості: просто я змушений був піти попрацювати, на хліб насущний заробити. І я заробляю на життя не фотографією. І фотографія в моєму житті, як це не прикро, стоїть не на першому місці, і навіть не на другому. І на всі оцінки, рейтинги, топи і таке інше - на них я не дуже задивляюся. Це людей молодих вони, можливо, хвилюють. А мені воно ні до чого.
    Тепер про критивовану Вами фотку. А саме про Ваші слова: "Буду радий бачити у Вас ... цей самий поворот дороги, тільки з впійманим моментом із життя, або з світлом не-буденним, або з погодою цікавою..." Розумієте, друже, не буде цього моменту, ніколи не буде! Був тільки один момент, а саме 25-го липня о сьомій ранку за київським часом, а за часом тої місцевості то був самий полудень! То в книжках Уєйда так гарно пишеться про ранкову каву на природі і про вибрати момент при сході сонця. А у мене і у тієї дороги була тільки одна мить - 21 липня о півдні за місцевим часом! І за годину я був вже за півсотні верст від тої дороги, а вранці - ще далі, а зараз я від того місця за три тисячі км. І я не впевнений, що на тій дорозі ще хоч колись з'явиться людина з фотокамерою. От така не зовсім книжкова правда життя.
    Тепер про емоції людей від цієї фотки. Вам вони здаються неприродними, викликаними якимись рейтинговими розрахунками. От шановний пан Zyoma пише: "так і хочеться пройтись тою стежиною =)" Невже ці слова - тільки простий розрахунок, бажання отримати від мене ті мізерні бали, на які я маю тут право? Не вірю! Мало, дуже мало, несправедливо мало балів додавав я до рейтингів цього класного фотографа зі Львова! А слова, схожі на ті, які тут сказав Zyoma, я вже чув і від інших людей на інших інтернет-ресурсах, і ніяких балів там не виставляють! І так, я знаю, що мої фотокартки - не шедеври. Але доки вони будуть викликати хоч у когось добрі почуття, доти я буду вважати, що не даремно клацаю своєю старенькою фотокамерою!
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

Вибір редакції