Фотографія Пейзаж / Юрій Бершадський / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Про фото

 
Рейтинг: +147.49  
Оцінка фотографії: +144.5
Переглядів: 300 / 812
Завантажено: 3 жовтня '12, 10:41  
Категорія: Пейзаж
Переглянути: альбом природа

Exif

Виробник: NIKON CORPORATION
Модель: NIKON D700
Витримка: 30/1
Діафрагма: 3.5
Швидкість ISO: 2000
Фокусна відстань: 14
ПЗ: Turbo Photo, StepOk.com
Голоси
9 коментарів
  • Оксана Гуненко
    Оксана Гуненко 3 жовтня '12, 10:48 0
    интересно!
  • Олег V.
    Олег V. 3 жовтня '12, 11:38 0
    Здоров, как и вся серия!
  • Роман Михайлюк
    Роман Михайлюк 3 жовтня '12, 15:05 0
    Юрій, а тросік спеціально запрограмований на пунктир? шумодав, напевне? По моєму, такий "дизайн" роботу не покращує... А так цікавою
  • Юрій Бершадський
    Юрій Бершадський 3 жовтня '12, 15:11 0
    Да, в данном случае шумодав мешает, но и пунктиры иногда мне нравятся. Дело вкуса, а о вкусах не спорят. Кстати, почему Вы так не последовательны в своих комментариях? Эту фотографию я уже выставлял, но убрал, поскольку нашёл дефекты файла. Тогда Ваша оценка была более резко-негативной )
  • Роман Михайлюк
    Роман Михайлюк 3 жовтня '12, 15:17 0
    Оцінка- то дуже відносно. Як на мене (як фотографа)- то фото не вийшло, треба перероблять. Але, з другого боку- воно нестандартне, з світловою динамікою- так оцінка як за ескіз.
  • Юрій Бершадський
    Юрій Бершадський 3 жовтня '12, 15:24 0
    Принято! Особенно насчёт относительности )
  • Юрий Шевченко
    Юрий Шевченко 3 жовтня '12, 21:42 0
    А из-за чего образовывается пунктир. Я тоже был сшил и нету единого трека . Не подскажете ? Буду благодарен-).
  • Юрій Бершадський
    Юрій Бершадський 3 жовтня '12, 22:43 +1
    Если бы кадры делались без паузы, пунктир бы сгладился, но в данном случае, был включён шумодав, который сделал выдержку 30 сек+30 сек обработка шумодавом до следующего кадра.
  • Ivan Kostyk
    Ivan Kostyk 4 жовтня '12, 11:08 0
    Чудове фото!
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

Вибір редакції