*****

Фотография ***** / Гал / photographers.ua
кадрировать фотографию золотое сечение фотографии оттенки серого полноэкранный режим
Ссылка:
Фотография:

О фото

 
Рейтинг: +249.78  
Оценка фотографии: +246.0
Просмотров: 382 / 510
Загружено: 8 марта '20, 22:28  
Категория: Натюрморт
Просмотреть: альбом ЛАБОРАТОРНАЯ РАБОТА

Exif

Производитель: SONY
Модель: DSC-H7
Выдержка: 10/25
Диафрагма: 8
Скорость ISO: 100
Фокусное расстояние: 40
ПО: ACDSee Ultimate 2020
Голоса
19 комментариев
  • Вячеслав
    Вячеслав 8 марта '20, 22:49 +1
    краса із пробірки...

    лабораторна робота :)
  • Гал
    Гал 8 марта '20, 22:52 +1
    Дякую щиро, добродію.., досить влучно.
  • Игорь Говорин
    Игорь Говорин 8 марта '20, 23:19 +2
    Це не з пробірки - це чашка Петрі, використовується у мікробіології. Але це не головне - важніше, яка краса знаходиться у неї! Сподобалась лабораторка - зараховано!
  • Гал
    Гал 8 марта '20, 23:24 0
    Дякую.
  • Юрій Крилівець
    Юрій Крилівець 9 марта '20, 0:59 0
    Дуже вишукано!
  • Гал
    Гал 9 марта '20, 10:32 +1
    Дякую!
  • Владимир Подкуйко
    Владимир Подкуйко 9 марта '20, 7:25 0
    Нарядно!
  • Гал
    Гал 9 марта '20, 10:33 +1
    Спасибо, Владимир!
  • Ольга.
    Ольга. 9 марта '20, 9:54 0
    Дуже гарно!
  • Гал
    Гал 9 марта '20, 10:33 +1
    Дуже вдячний.
  • Оксана Туманова
    Оксана Туманова 9 марта '20, 12:41 0
    Изящно!
  • Гал
    Гал 9 марта '20, 12:58 +1
    Спасибо, Оксана!
  • Andriy....
    Andriy.... 9 марта '20, 22:18 0
    Прекрасна робота!
  • Гал
    Гал 9 марта '20, 22:19 +1
    Дякую!...
  • igorG.
    igorG. 10 марта '20, 9:56 0
    Интересно!
  • Гал
    Гал 10 марта '20, 10:49 0
    Спасибо! Рад визиту.
  • Nata
    Nata 12 марта '20, 12:35 0
    ВСе подобається. КРАСИВО. Доречі, чвшка Петрі досить естетичний предмет сам по собі і різні композиції в ній завжди цікаві :-)
  • Гал
    Гал 12 марта '20, 15:14 0
    Згоден, дякую щиро!
  • Alex Nik
    Alex Nik 20 марта '20, 21:26 0
    Интересно придумано !
  • Войдите в систему, чтобы иметь возможность оставлять комментарии и голосовать.

Выбор редакции