Фотографія Репортаж / Богдан Стойко / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:
  • Богдан Стойко
    Фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +79.13  
    Оцінка фотографії: +78.5
    Переглядів: 67 / 247
    Завантажено: 30 вересня '18, 21:09  
    Категорія: Репортаж
    Переглянути: альбом Рiзне
    Голоси
    3 коментаря
    • Александр Вивчарик
      Александр Вивчарик 30 вересня '18, 21:22 0
      Нравится!
    • Біллі Бонс
      Біллі Бонс 30 вересня '18, 22:28 0
      Трохи пояснень е завадило б - що це за жінки з шаблями й кинджалами? Фото цікаве, але не всі знають добре вбрання давніх часів, тож з поясненням було б змістовніше. Я так думаю.
    • Богдан Стойко
      Богдан Стойко 30 вересня '18, 22:43 +1
      Протягом двох днів на 27-й і 28-го липня знакових лугів Chakarovi вище знаменитої площі Karagyol буде традиційний збір Chakarovi торжества. Щорічні свята збирають хранитель болгарського духу і традиції в два днi перепостановленія і святкування великих творів відомого Чакаров Войвода.

      Свято, організоване Клубом любителів історичної зброї «лідера Чакаров» і Самоков, ще раз завантажить дух болгарського національного духу і патріотичної гордості всіх відвідувачів реконструкції та супроводжуючих свят. Chakarovi луг символу регіону місця, як вони були центром лідера Чакаров і його повстанців, захисників болгарських сіл в горах Ріла. Незліченні подвиги відомого лідера, і мужність, з якими воювали проти турків шанувати його в регіоні і завоювали повагу навіть гнобителі. Підтвердженням цього є жест Гаджи Демба - ворог отамана, який зламав шаблю два, і був його поставити на його могилі, коли він дізнався про смерть цього великого болгарський.
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.