Осенний Омут

Фотографія Осенний Омут / Дмитро Балховітін / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:
  • Дмитро Балховітін
    іменинник
    Фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +184.65  
    Оцінка фотографії: +182.0
    Переглядів: 272 / 825
    Завантажено: 11 жовтня '11, 19:45  
    Категорія: Пейзаж
    Переглянути: альбом Пейзажи
    Голоси
    10 коментарів
    • Александр Михайлович Гудак
      Красивые места
    • Роман Бобесюк
      Роман Бобесюк 11 жовтня '11, 19:52 0
      красиво
    • Ivan Bazelyuk
      Ivan Bazelyuk 11 жовтня '11, 19:57 0
      Здорово!
    • vadlen v
      vadlen v 11 жовтня '11, 20:02 0
      Места знакомые...:-)
    • Serhii Karpenko
      Serhii Karpenko 11 жовтня '11, 20:13 0
      очень резко - аж мурахи по коже..!
    • vovikmar
      vovikmar 11 жовтня '11, 20:26 0
      зятягивает)
    • Любомир Тригубишин
      Любомир Тригубишин 11 жовтня '11, 20:36 0
      Чудова панорама! Гармонійно все скомпоновано!
    • Вадим
      Вадим 11 жовтня '11, 23:13 0
      гарно,якшо не секрет яким методом шшарпите,вдало виходить дуже,поділіться методом будь-ласка
    • Дмитро Балховітін
      іменинник
      Дмитро Балховітін 15 жовтня '11, 6:53 0
      Метод не секретный :) Заимствован у Саши Киценко, он его не один раз описывал, я его только под себя упростил...
      Шарп выполняется в режиме LAB, в канале Lightness
      1)Unsharp mask с параметрами Amoutn 250%, Radius 0,3px, Threshold 0 - если панорама больше 6000пикселей (если 1 кадр Amount - 150%)
      2)Уменьшаю изображение на 1500-2000пикселей, следующий шарп Amoutn 150%, Radius 0,3px, Threshold 0, снова уменьшаю...
      3) Когда уменьшено до 1500 пикселей Amoutn 100 - 50%, дальше уменьшаю до 900 пикселей Amoutn 70 - 50%
      4)Делаю дубль слоя, применяю к слою размытие по Гауссу (Gaussian Blur) Radius 2px. Уменьшаю прозрачность слоя до 15-25%, соединяю слои, сохраняю для веб...
      ВСЁ.
    • La Basko
      La Basko 12 жовтня '11, 6:41 0
      Очень нравится! Отлично!
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції