История одного ужина...

Фотографія История одного ужина... / Микола / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Желтая цапля с десертом...

  • Микола
    іменинник
  • Про фото

     
    Рейтинг: +160.37  
    Оцінка фотографії: +159.0
    Переглядів: 141 / 350
    Завантажено: 6 червня '20, 23:07  
    Категорія: Тварини
    Переглянути: альбом Птицы

    Exif

    Виробник: NIKON CORPORATION
    Модель: NIKON D7100
    Витримка: 1/1600
    Діафрагма: 7.1
    Швидкість ISO: 400
    Фокусна відстань: 260
    ПЗ: Adobe Photoshop Lightroom 6.4 (Windows)
    Голоси
    13 коментарів
    • Микола
      іменинник
      Микола 6 червня '20, 23:09 +4
      Из серии...
    • Юрій Бабич
      Юрій Бабич 7 червня '20, 15:07 +1
      Серия – СУПЕР!
      Когда оценивал, её ещё не было... :)
      Представляю себе, ЧТО пришлось испытать во время съёмки!
      Поздравляю с Успехом!
    • Микола
      іменинник
      Микола 7 червня '20, 15:48 0
      Благодарю за внимание, Юрий!
    • Serg Moiseew
      Serg Moiseew 6 червня '20, 23:11 0
      Круто!
    • Микола
      іменинник
      Микола 6 червня '20, 23:11 0
      Повезло...
      Спасибо, Сергей!
    • Serg Moiseew
      Serg Moiseew 7 червня '20, 0:04 0
      при фокусном 260 просто очень :)
      классная серия!
    • Микола
      іменинник
      Микола 7 червня '20, 8:21 0
      Вот и я об этом...
      Спасибо!
    • Галина Линник
      Галина Линник 7 червня '20, 1:08 0
      Приятного аппетита пожелали?
    • Микола
      іменинник
      Микола 7 червня '20, 7:41 0
      Сидели не шевельнувшись...
      Спасибо, Галина!
    • Ольга
      Ольга 7 червня '20, 4:57 0
      Отлично снято!
    • Микола
      іменинник
      Микола 7 червня '20, 7:41 0
      Спасибо, Ольга!
    • Александр Михайлович Гудак
      Замечательная серия
    • Микола
      іменинник
      Микола 10 червня '20, 12:10 0
      Спасибо, Александр Михайлович!
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції