Engstlensee

Фотографія Engstlensee / Sergiy Tkachenko / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Tech details: 3 shots with bracketing -1, 0, +1 stitched together and magic of Photoshop

Про фото

 
Рейтинг: +79.27  
Оцінка фотографії: +77.0
Переглядів: 230 / 339
Завантажено: 3 жовтня, 23:02  
Категорія: Пейзаж
Теги: lake, Swiss, Switzerland, moutains, stkachenko, Engstlensee
Переглянути: альбом Switzerland

Exif

Виробник: Nikon
Модель: Nikon D800
Об'єктив: Nikon AF-S 24-70 мм
Голоси
25 коментарів
  • Евгений Скрынник
    Евгений Скрынник вчора, 0:05 0
    хорошо, только цвет воды не соответствует состоянию неба
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko вчора, 0:09 -2
    Там всьо нормально. Ви просто гірських озер Швейцарії не бачили.
    ЗИ у мене баланс білого автомат і знімаю в raw єслі шо ;-)
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк вчора, 1:07 +6
    Сергій, перепрошую, дозвольте вставити свої 5 копійок. Ваша іноді зверхня манера спілкування не завжди доречна, на мій погляд. Не ображайтеся, я не маю на меті образити Вас.
    По фото. Вода/небо - важко сказати, я не бачу тут ніяких вставок з інших фото. З цим мабуть тут все ОК. Тут інше бачу - не до кінця пропрацьовані хмари, легкий перешарп, і повністю вбиті тіні. Хоча загалом фото хороше. Стосовно композиції - мабуть я б повернув камеру трошки правіше, щоб зліва кадр починався від лівої ялинки.
    Все вище сказане є моєю особистою думкою(я не вважаю себе спеціалістом), і вона може не сходитися з Вашим баченням. Я теж можу помилятися, але спробував висловити свою точку зору. Бажаю натхнення і чудових фоторобіт!
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko вчора, 13:19 0
    Тепер хвилинка цікавої статистики. Ви на сайті з 01.12.2017. З цієї знамєнательної дати пройшло 2499 днів. За цей час в написали 25207 коментів. Це десять коментів на добу без вихідних, свят і тд. Практично всі вони носять комплементарний характер. В купі з тім, що ви просите в приватних повідомленнях бали дуже показово говорить про вас… і про вашу мотивацію

    Ви, даруйте, чтомусь вирішили, що the smartest guy in the room це саме ви, і всі повинні плюсовати та писати комплементарні відгуки під вашами світлинами. Та ось… Мушу вас засмутити, але це не зовсім так.

    Бажаю вам успіхів, та творчої наснаги. Good luck.
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko вчора, 13:20 0
    Сергій, ви змінили аватар. Даруйте не впізнав.
    Я був дуже здивований, побачивши цей допис датований 1:07 в ночі. Здивований не змістом та формою, а самим фактом. Мені була цікава ваша мотивація. Що спонукало вас в час ночі написати це? До вашої мотивації я ще повернусь.

    …і так. По суті. Цитата / відповідь
    Quote: Ваша іноді зверхня манера спілкування не завжди доречна.

    Такий ключ спілкування вибрав сам Євгєній, коли ізволіл петросяніть під моєю роботою разом з Володимиром Зінченко. Так… Так… Саме з тим Володимиром Зінченко який написав (а ще один користувач підтвердив) що ви в приватних повідомленнях звертаєтеся до користувачив проголосувати за ваші роботи. Ви тоді чомусь перейшли на особистості і обізвали його падлєцом. Т̶о̶м̶у̶ ̶н̶е̶ ̶в̶а̶м̶ ̶т̶у̶т̶ ̶в̶є̶щ̶а̶т̶ь̶ ̶п̶р̶о̶ ̶н̶е̶д̶о̶р̶е̶ч̶н̶і̶с̶т̶ь̶

    Quote: не до кінця пропрацьовані хмари
    ̶Д̶о̶ ̶я̶к̶о̶г̶о̶ ̶к̶і̶н̶ц̶я̶?̶ Що саме не пропрацьвано?

    Quote: легкий перешарп
    Згоден. Але це артіфакти з-за даунскейлінгу. Дуже тяжко впихнути зображення з такою кількістю деталей в 2000 px та 500 kb.

    Quote: повністю вбиті тіні.
    Ну, не мені ж вам - доствідченому фотографу розповідати, що низькі хмари працющють як гіганський софтбокс, та ще в горах.

    Quote: Хоча загалом фото хороше.
    ̶с̶ь̶о̶г̶о̶д̶н̶і̶ ̶с̶п̶л̶ю̶ ̶с̶п̶о̶к̶і̶й̶н̶о̶. Дякую.

    Quote: Стосовно композиції - мабуть я б повернув камеру трошки правіше, щоб зліва кадр починався від лівої ялинки.
    Можно повертать як завгодно, але це нічого не змінює.
    Це все.
  • Крутий Николай
    Крутий Николай вчора, 12:56 0
    не знаю навіть, що Вам сказати про це фото, щоб не виглядати якоюсь свинею )
    (як би це виконав , скажімо, Лис Микита - я б оцінив цю роботу найвищим балом!)
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko вчора, 13:02 0
    Ніколай, я бачу, ви іноді підтераєте у себе крінжові роботи після конструктивної критики. Не зупинятесь, вам ще 241 світлину видяляти після глибокої рефлексії прєдстоіт.
  • Крутий Николай
    Крутий Николай вчора, 13:33 0
    чому Ви весь час виправдовуєте свої "Косяки"? )
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko вчора, 13:38 0
    Ніколай, ви, судячи з рівня вашіх робіт, фотограф-початківець, хоча і з 30-річним стажем. Пора з цим щось рєшать. Ви замість того, що б ходить і пєтросяніть, займіся самовдосконавленням.
    Для вас дуже полєзний рєсурс: https://photoschool.ua/ua/online-courses

    дєрзайтє.
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк вчора, 15:51 +1
    Так і думав, що Ваше его не дасть можливості Вам стримати емоції. Тому і писав максимально ввічливо, щоб Ви не з'їхали в цей "базар". Спочатку не хотів відписувати, але все ж відповім.
    1. Так, був період, десь до 2020-го року, коли писав багато коментів, тому що сайт жив іншим життям. До 24.02.22 на сайті було набагато більше авторів і фотографій у галереї. І святкові дні з вихідними треба теж рахувати. Сайт же працює завжди.)) Але до чого це тут? Я Вам написав про конструктив, а Ви мені - "сам дурак". Про приватні повідомлення Вам нічого невідомо, бо Ви їх не читали. А грунтувати свої припущення через повідомлення одного закомплексованого мудака, який аж лускає від заздрощів - це несерйозно. У Вас є претензії до оцінок під моїми фото? У Вас є претензії до їх якості - прекрасно, прошу обгрунтовано висловити про всі мої косяки. Я не є великим спеціалістом у цій справі, а лише вчуся, і намагаюся вдосконалюватися. При цьому я не дозволяю собі зневажливих відгуків відносно інших авторів на сайті.
    2. Ви, даруйте, чтомусь вирішили, що the smartest guy - мабуть це Ви про себе таке вирішили, судячи з Ваших зухвалих підписів під своїми фото, і образ інших авторів. Я собі ніколи нічого подібного не дозволяв. Тут вже пишу, як є, вибачте.
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк вчора, 15:52 +1
    3. Мені була цікава ваша мотивація. Що спонукало вас в час ночі написати це? - Вас цікавить режим моєї роботи, і мого дня? Не смішіть. Так, зазвичай я лише в такій порі можу спокійно пошаритися по сайту. Чесно - давно хотів Вам написати, але стримував себе. Цього разу не зміг пройти повз образи в бік Євгена(він мене про це не просив, в нас із ним взагалі ще не було ніякого спілкування). Ну зрозумійте, якщо зможете - якщо людина спеціаліст у справі, і при цьому добре вихована - вона ніколи не дозволить собі зухвалості і такого ставлення до інших, навіть якщо вважає себе кращим спеціалістом, ніж вони. Але Ви мене пробачте - рівень Ваших робіт не мав би дозволяти Вам таких висловлювань. Ще раз - я не вважаю себе профі. Але як я бачу, нам з Вами ще треба чимало повчитися перед тим, як писати слова про магію ФШ, і т.ін. Це просто смішно, і дико читати. Бо якраз магії я на превеликий жаль поки не побачив на Ваших фото. Вибачте за прямоту, всі ми вчимося.
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк вчора, 16:00 +1
    І по суті - не до кінця пропрацьовані хмари - плюс до того на хмарах присутній пурпурний колір, якого там бути не повинно.
    Дуже тяжко впихнути зображення з такою кількістю деталей - погоджуюсь, але для цього слід навчитися це правильно робити. При такому стисканні якраз втрачається різкість, а ми говоримо про перешарп.
    Про тіні. Справа не в висоті хмар, а а повному вибіленні тіней. Мабуть повзунок тіней перетягнули занадто далеко право. Це стосується не тільки цього Вашого фото, я бачив подібне і на деяких інших.
    Можно повертать як завгодно, але це нічого не змінює - це якраз змінює композицію та компоновку кадру!)).
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк вчора, 16:04 0
    Ну і останнє - не сприймайте критику таким чином. Спуститися "на особистості" - це останнє, що варто робити. Я Вам писав виключно про конструктив. Доречі, тут Ви знову ж таки нахамили, цього разу ще й Миколі. Ваша справа, звісно. Я Вам не батько, і не авторитет. Але виглядає негарно...
    Буду Вам дуже вдячний, якщо на мої пости не будете писати відповідь. Гарних і спокійних вихідних нам всім.
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko вчора, 16:48 -1
    ̶Ц̶е̶ ̶м̶о̶я̶ ̶у̶л̶ю̶б̶л̶е̶н̶а̶ ̶ч̶а̶с̶т̶и̶н̶а̶.̶
    Welcome back! Я все ж таки наважусь вам відповісти. ̶h̶o̶l̶d̶ ̶m̶y̶ ̶b̶e̶e̶r̶
    1. Про те що ви в приватних повідомленнях випрошували лайки, сказав ще один користивач. Але ви його проігнорували. Ви не стали це запаречувати і просити роз’яснень. Тому вважаємо, що це правда. Ви можете його теж якось обізвати. Але потім в хід підуть скріншоти. Воно вам треба?
    2. Ви і зараз, як то кажуть, мед носите регулярно. Ви за 2 жовтня 2024 року написали 10 компліментарних коментарів і прийняли участь в срачі, де когось називали подлєцом. ̶З̶а̶р̶а̶з̶ ̶м̶е̶н̶е̶ ̶п̶о̶в̶ч̶а̶є̶т̶е̶ ̶м̶а̶н̶є̶р̶а̶м̶ ̶ч̶о̶м̶у̶с̶ь̶.̶
    3. Не я до вас прийшов з недолугими коментами завернутих в обкладенку псевдоввічливості, а ви до мене.
    4. Ще, раз Євгеній сам вибрав такий стиль спілкування. Я просто розмовляю з ним його мовою. З вам я розмовляю вашою мовою. З Ніколаєм, я розмовляю його язикє.
    5. То що ви опанували метод обробки HDR зображень з водичкою та сонечком не робить з вас митця. Відкрию вам таємницю: Це - ремісництво. Гарне, місцями слащаво-тошнотворне, але ремісництво. ̶У̶ ̶в̶а̶с̶ ̶щ̶е̶ ̶б̶а̶г̶а̶т̶о̶ ̶п̶о̶п̶е̶р̶е̶д̶у̶.̶
    6. Ви у мене знайшли jpg артифакти в хмарах. Молодець! ̶Д̶а̶в̶а̶т̶е̶ ̶з̶а̶ч̶о̶т̶к̶у̶.̶ ̶Але що робити з вашими компліментарними коментами під “творчистю” Ніколая. Там два варианта: а) у вас відсутній смак і чувство прєкрасного. Б) ви йому, пардон, льстітє. Ну, шо б Ніколай плюсовав регулярно.
    7. Щодо Ніколая, він хоче мені щось довести за допомогою свого казарменного йуморка. А, я навпаки вболіваю за нього як фотографа-початківця, у якого ще все по-переду. Йому просто потрібно надати вірний напрям.

    … і останнє. Ваша істерика свідчить за те, що я правий. Ви тут, за для лайків, компліментів і визнання. Мої вітання, ви практично дісталися вершини піраміди Маслова.

    ЗИ ви дочиталі до цієї строки! Complimenti!
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк вчора, 17:10 0
    1. Я все ж таки наважусь вам відповісти - прикро... "сказав ще один користивач. Але ви його проігнорували" - я з ним всі питання узгодив в особистій переписці. А що, Ви може адвокатом працюєте, чи слідчим? Щось Вас дуже зацікавила ця тема. Вона ж ніби Вас особисто не стосується, звідки такий запал?
    2. Яке Ваше "с...е" діло до моїх коментів?! Ви хто мені такий, щоб вчити які коменти писати? Я Вам написав про Ваші косяки на фото, до чого Ви розводите тут цей срач? Краще писати компліментарні коменти під дійсно хорошими фото, ніж хамські.
    3. Якщо мій комент був недолугим, то мені нема про що з Вами говорити. Йдіть повчіться Фотошопу! Дожилися, аматор поради тут буде роздавати у хамській манері. Чия б корова мичала, так би мовити.
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк вчора, 17:23 0
    4. Я не лише про Євгена. У Вас хамство - це норма. А Євген Вам не хамив, як і той Зінченко, до речі.
    5. Насмішили. Я сам двічі написав, що не вважаю себе спецом. Ну дякую, що ще від Вас почув, від "майстра". Де Ви побачили якийсь конкретний метод обробки мій, та ще й конкретно з ХДР-знімками?) Мені вже аж цікаво стало.)) Я теж не вважаю свої фото шедеврами, і не пишу про магію ФШ.)) Але для Вас особисто може скину одне посилання зі всесвітнього фотоконкурсу. Цікаво, що Ви тоді заспіваєте.)
    6. Стосовно Миколи - я вкрай рідко підписую його фото. І роблю це лише тоді, коли на них не бачу грубих помилок, таких як на цьому Вашому фото, наприклад. І тоді, коли вони мені подобаються. Я ж не суддя, я фотолюбитель. Мені сподобалась світлина - я написав про це. Корона точно не злетить з голови.))
    7. Не треба навішувати ні на кого ярлики. Ви ще більший початківець, ніж Микола, і це всі бачать по Вашій творчості. Але Вам цього ніхто тут не писав, доки моє добре серце не обурили Ваші хамські висловлювання щодо інших авторів.
    І останнє - ще раз насмішили. Істерика у Вас. Я спокійно прагматично відповідаю на кожен Ваш "висер", пробачте. Ви не можете бути правим, це реально якась маячня.)
    P.S. 2 - Я НАПИСАВ ВАМ КОНСТРУКТИВНУ КРИТИКУ ПІД ВАШИМ ФОТО. А що у відповідь зробили Ви?.. Це було риторичне питання, і я не думаю, що у Вас вистачить хисту це зрозуміти. Лікуйте нерви, і вчіть матчастину. Good luck.
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko вчора, 21:09 0
    Мені подобається, коли люди починають поводитись як є. Без цієї вашої політкоректності. А ще більше мені подобається, коли здуваються дуті авторитети.

    І так…
    Quote: Я все ж таки наважусь вам відповісти - прикро... "сказав ще один користивач. Але ви його проігнорували" - я з ним всі питання узгодив в особистій переписці.

    Ви просто скажіть, що той користувач сбрехав, і ви нічого такого ні у кого не просили. Чи признайте, что було таке, ̶а̶л̶е̶ ̶в̶а̶м̶ ̶б̶у̶л̶о̶ ̶м̶а̶л̶о̶ ̶р̶о̶ч̶к̶і̶в̶,̶ ̶і̶ ̶в̶и̶ ̶с̶а̶м̶о̶с̶т̶в̶е̶р̶д̶ж̶у̶в̶а̶л̶и̶с̶ь̶.̶ ̶А̶л̶е̶ ̶в̶и̶ ̶б̶і̶л̶ь̶ш̶е̶ ̶н̶і̶к̶о̶л̶и̶ ̶н̶е̶ ̶б̶у̶д̶е̶т̶е̶ і всьо. І закрийте питання.

    Quote: Яке Ваше "с...е" діло до моїх коментів?! Ви хто мені такий, щоб вчити які коменти писати?
    It’s adorable! Go on…
    Дуже дивно. Вам до моїх є, у мене до ваших “нєтвойо собаче діло”. Спишемо це на вашу знервованість та втому. А, взагалі ви, я вірю, просто взірець такту.

    Quote: Я не лише про Євгена. У Вас хамство - це норма.
    Це пише людина, яка безпідставно назвала пана Зінченка падлецом, просто за те що він згадав про те, як ви бали клянчили.

    Quote: Насмішили. Я сам двічі написав, що не вважаю себе спецом…
    Вам пора заробити вибір: вам чи до умних, чи до красивих. Тут ви не вважаєтете себе спєцом (що між нами є святою правдою) То у вас: “Йдіть повчіться Фотошопу! Дожилися, аматор поради тут буде роздавати” і далі по тєксту, щось про крупний рогатий скот.
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк вчора, 23:00 0
    Ви ж обіцяли, що на сьогодні все!..а знову пишете...
    Я Вам ніхто, і не зважайте на мої поради. Я їх висловив, Ви зробили свій висновок. Все, проїхали!
    Не знаю нічого про здуття авторитетів. Якщо Ви на себе натякаєте, то може і маєте рацію. Якщо на мене-точно повз цілі. Ніколи себе не вважав авторитетом, бо маю друзів - справжніх майстрів у цій справі, що показує мені мій доволі невисокий рівень знань і вмінь у фотосправі.
    "Ви просто скажіть, що той користувач сбрехав" - це не Ваше діло! Я ж не пхаюсь до Вашого ліжка, чого Ви до мене лізете? Я не повинен пояснювати цього. Але якщо так вже хочеться, то зрозумійте, що є дружні стосунки між деякими авторами, і інколи ми перекидаємо одне одному посилання, коли викладаємо свої роботи. "Подивися, заціни, як тобі, і т.ін." Не вбачаю в цьому нічого кримінального. І більше на подібні питання відповідати не хочу.
    І гостротою свого юнацького гумору краще хизуйтеся на кухні перед своєю дружиною, тут це звучить зовсім недоречно, і не оригінально.
    It’s adorable! Go on… - хрін Вам, не продовжу.)
    Дуже дивно. Вам до моїх є, у мене до ваших “нєтвойо собаче діло”- я про конструктив, а не про струшування повітря порожніми словами.
    Це пише людина, яка безпідставно назвала пана Зінченка падлецом - ні-ні, не безпідставно! Не знаєте - нема чого стверджувати.
    І в нас тут не суд, я не мушу відповідати на всі Ваші питання.
    Вам пора заробити вибір: вам чи до умних, чи до красивих. Тут ви не вважаєтете себе спєцом (що між нами є святою правдою) - Ну чекайте, що я не так написав? Так, я себе дійсно не вважаю великим спеціалістом у фотосправі. Але вибачте...дивлячись на Ваші роботи я відчуваю, що Вас можна назвати аматором. Запитайте ще когось, якщо Вас це дивує. По-моєму, це очевидно. Готовий по кожному Вашому фото пройтись та об'єктивно(в межах своєї компетентності) вказати на їх недоліки. Відразу зазначу - вони є не на всіх Ваших кадрах, деякі мене навіть приємно дивували на фоні основної маси.
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko вчора, 21:09 0
    Quote: Стосовно Миколи - я вкрай рідко підписую його фото.
    Рєдко, но мєтко, як то кажуть. Ви коли своє сакрамєнтальне писали: “Сподобався кадр!” Взагалі куди дивились? Я розумію, що відсутність смаку це загальна норма, але ж всьому бувають свої межі.

    Quote: Не треба навішувати ні на кого ярлики. Ви ще більший початківець, ніж Микола.
    Ну, що ви, які ярлики? Ніколаю і справді преба якісь курси відвідати, що б півищити рівень.
    Ви ж молодець, навчились HDRи обробляти по шаблону: сонечко, захід, водічка, проработані хмарки і всьо! І вже інших аматорами називаєте, лізете з недолугими камєнтами.

    Quote: P.S. 2 - Я НАПИСАВ ВАМ КОНСТРУКТИВНУ КРИТИКУ ПІД ВАШИМ ФОТО. А що у відповідь зробили Ви?
    Я вам пояснив вашу мотивацію. І судячи по кількості слів та образ влучив в десятку.

    Яка конструктивна критика? Ви ж самі сказали, що хотіли мене манєрам повчити, бо ви що? Вірно! The smartest dude in the room!
    …а вийшло те що ви тут устроілі срач. ̶Х̶а̶м̶і̶л̶і̶,̶ ̶з̶а̶б̶р̶и̶з̶г̶а̶л̶и̶ ̶с̶л̶ю̶н̶я̶м̶и̶ ̶м̶о̶н̶і̶т̶о̶р̶…̶ ̶В̶ ̶о̶б̶щ̶є̶м̶,̶ ̶Д̶а̶в̶а̶й̶т̶е̶ ̶з̶а̶ч̶о̶т̶к̶у̶ ̶“̶н̶і̶з̶о̶ч̶о̶т̶”̶.̶
    ̶

    ЗИ я так розумію, що to be continued. Еслі шо, то you are welcome.
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк вчора, 23:17 0
    "Ви коли своє сакрамєнтальне писали: “Сподобався кадр!” Взагалі куди дивились?" - Послухайте, Сергію, чого Ви домахалися до цього кадру? Кожному - своє! Вам подобаються частини оголеного чоловічого тіла(https://photographers.ua/photo/1445146/) - я ж не роблю з цього трагедію. Так що, чия б корова мичала...) І про смаки - це зайве.)
    "Ну, що ви, які ярлики? Ніколаю і справді преба якісь курси відвідати, що б півищити рівень." - щоб такі поради роздавати, для початку і самому треба хоч чомусь навчитися. Зарано ще, зарано.
    "сонечко, захід, водічка, проработані хмарки і всьо!" - ну, напевно краще так, ніж коли фото - один суцільний косяк. Здогадайтеся, про кого я.) Не про Миколу.
    "лізете з недолугими камєнтами" - це Ви про себе? Бо якраз Ви майстер таких коментів.)) Я або пишу як мені подобається фото, або як у випадку з цим Вашим фото - конструктивну критику.
    "Я вам пояснив вашу мотивацію. І судячи по кількості слів та образ влучив в десятку." - маячня. Не пояснили, або не вгадали. Яка мотивація? Ви про що? Фото - це одне з моїх хобі наряду з лижами, музикою, спортом, подорожами тощо. Мотивація проста - сфоткав, обробив - показав. Хочеться щоразу робити краще, і показувати глядачам. Це нормально, я вважаю.
    "…а вийшло те що ви тут устроілі срач" - ні-ні, знову помилка! Срач-шоу влаштували саме Ви після мого коменту, в якому я описав, як бачу це Ваше фото. В своєму коменті я жодного поганого слова про Вас не написав - тільки про Ваше фото. А, ну і трошки про Вашу пихатість. Але то таке - не образа, а констатація факту.
    "я так розумію, що to be continued" - не хотілося, але прийшлося. Я свої висновки зробив, і не хочу продовжувати цю розмову...відпустіть...
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko вчора, 16:53 -2
    Це останнє на сьогодні. пруф...
    "Але що робити з вашими компліментарними коментами під “творчистю” Ніколая.
    Там два варианта:
    а) у вас відсутній смак та чувство прєкрасного.
    б) ви йому, пардон, льстітє." (с)

    необхідне підкреслити
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko Сьогодні, 0:01 -1
    Я зараз коротєнько, як що дозволите…
    Ви там по третьму колу одне і теж вопрошаєте. Я з вашого дозволу це проігнорую.

    Quote: Я або пишу як мені подобається фото, або як у випадку з цим Вашим фото - конструктивну критику

    Та я ж не спорю. Вірю як собі! 25 217 разів вам просто все подобається. Десять разів на дню у вас естетичний прям оргазм від зображень з сумнівною художньою цінностю. Навіть нєтлєнкі Ніколая не лишають у вас осторонь.
    А тут… Внєзапно… по вашому ранімому почуттю прєкрасного та гармонії рєзанули ті нещастні 20 пікселів у хмарах. І ви такі: “Це не повинно пройти!”
    “А, тєні?! Зачєм ви убілі тєні!?”

    Quote: Фото - це одне з моїх хобі наряду з лижами, музикою.

    Аплодірую стоячи. Ви різностороння особистість. Це дуже похвально.
    Щодо лиж, то змініть аву, а то ви на ній як початківець с широко розтавленими нагами, пардон, ідете.
    І до речі, початківцям не рекомендується “рекорди” швидкості ставити.
    Але між нами… 83,8 км/г… це не швидкість, це так… баловство.

    Quote: і не хочу продовжувати цю розмову...відпустіть...
    Та хто ж вас тримає? Спупайтє :)
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк Сьогодні, 0:32 0
    "Я з вашого дозволу це проігнорую." - краще б все проігнорували.
    "25 217 разів вам просто все подобається" - це моя справа, і Ви по третьому колу пишете про це. Це на сайті не заборонено, і це було в далекому минулому, як я зазначав вище.
    "прям оргазм від зображень з сумнівною художньою цінностю" - чия би корова мичала...знову мушу повторитися.
    "А тут… Внєзапно… по вашому ранімому почуттю прєкрасного" - ні, по третьому колу пояснюю, що давно руки чесалися, але вчора не витримав. Ви занадто пихатий. Дозволяєте собі робити зауваження тим, хто в цій справі набагато крутіший. Робіть, але по ділу. Чого домахуватися до інгліша чийогось, коли самі на мові в одному реченні робите по 10 помилок?! І по ділу, написав про жахливі помилки на одному з Ваших фото.
    "Щодо лиж, то змініть аву, а то ви на ній як початківець с широко розтавленими нагами" - от давайте не будемо про широко розставлені ноги. Особливо після того, як Ви підписали фото з оголеним мужиком.) Не такі вони в мене вже і розставлені.) Це був момент екстреного гальмування на розкисшому снігу, коли раптом на трасу вибігла дитина без лиж.

    "І до речі, початківцям не рекомендується “рекорди” швидкості ставити.
    Але між нами… 83,8 км/г… це не швидкість, це так… баловство. " - це взагалі про кого, і про що? Про себе знов? Ну так, якщо у Вас рекорд 83,8, то це не дуже висока швидкість, але доволі приємна. Якщо цікаво - відкатав на лижах вже 19 сезонів, останніми роками намагаюся за сезон викатувати понад 1000км. Свою макс.швидкість 138,8км/г показав у сезоні 2018/2019 на італійській каталці Cima Piazzi/San Colombano поблизу Bormio.
  • Sergiy Tkachenko
    Sergiy Tkachenko Сьогодні, 0:41 0
    Ви знову тут? Узбогойтєсь. Вас же відпустили.
    І уймітесь з вашими гомофобними фантазіями.
    83 км/ч - ви ізволілі в ФБ хвастатись «досягненнями».
    138? Ви мой герой!
  • Сергій Вовк
    у фокусі
    Сергій Вовк Сьогодні, 1:14 0
    Там же, де і Ви. Ну так мушу на хамство якось відповідати, хоча і стримуюсь.
    А що, ми може ще з Вами і в ФБ у друзях? Не лякайте...
    83км/г - не знаю, дивно. А-а-а, знаю! Це Ви знову "накосячили". Там обведений інший показник. На той момент мабуть 72,7км було моїм рекордом викату за день, тому і виставив у ФБ фото. Але це було кілька років тому, минулого сезону я цей показник підтягнув до 83,1км. Співмірно з цифрою, яку Ви написали, то я і згадав, про що тоді йшлося.
    Сподіваюся, ми на даний момент закрили всі питання. Ги.
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

Вибір редакції