Фотографія Свадьба / Александр Кучеренко / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:
  1. Перша фотографія →
    Перша фотографія →
  2. ← Остання фотографія

Про фото

 
Рейтинг: +26.91  
Оцінка фотографії: +25.5
Переглядів: 151 / 593
Завантажено: 5 квітня '12, 15:37  
Категорія: Весілля
Переглянути: альбом Свадьба
Голоси
4 коментаря
  • exDiez
    exDiez 5 квітня '12, 17:14 0
    Вот постоянно мучают один вопрос... все женихи что вампиры?
  • Александр Кучеренко
    Александр Кучеренко 6 квітня '12, 10:38 0
    )) Ні, не всі! Однозначно! Колись женихи сиділи на табуретці. Значно пізніше нЄвєсти були на долоні!) Рамочки! Багато красивих рамочок!) Самопроізвольні вибухи шампанського! HDR!!! Багато HDR!!!) Ще кросспроцес, і багато ще чого! Мультяшні і нереальні пропорції від фішая! Імітація зацарапаної плівки(краще 6Х6))! Картинка вся така "розжижена" в контровому світлі. І бліки, бліки,бліки.... Так і живем!;)
  • exDiez
    exDiez 6 квітня '12, 11:48 0
    саме поняття "весільне фото" це заїжджений баян. Але цеж не значить що потрібно постійно повторюватися. Я за креатив, але цього слова бояться так багато весільних фотографів, що поступово страх переходить в манію і все стає зовсім однотипним.
  • Александр Кучеренко
    Александр Кучеренко 6 квітня '12, 13:12 0
    Все дуже відносно! Люба тема і понняття, стають заїздженими! А креатив у кожного свій! І креативу повинно бути в міру, і цю міру кожен відміряє сам!
    Тезу про те, що поняття "весільне фото" це заїжджений баян, недопоняв!!) "Весільне фото" - є повноцінний напрямок фотографії зі своїми нюансами.
    Наречена на долоні колись теж була креативом!)
    Весільні фотографи не бояться слова креатив!) Тим-більше говорити за якусь манію!) Плюс весільне фото, це ще і бізнес!) А на одному креативі бізнес не побудуєш. Має бути трішки КРЕАТИВУ, більше РОМАНТИКИ, ну і хороша пригорща якісної КЛАСИКИ!!
    Вчора коли бачили наречених в кедах, всі казали ВАХ!!!. Сьогодні вже мовчать. Я все про те, що і креативу має бути вміру. А те, щоб хтось його боявся, то вперше чую!!!)
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.