*****

Фотографія ***** / Гал / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

Про фото

 
Рейтинг: +245.00  
Оцінка фотографії: +242.5
Переглядів: 263 / 696
Завантажено: 15 вересня '18, 8:23  
Категорія: Натюрморт
Переглянути: альбом ЛАБОРАТОРНАЯ РАБОТА

Exif

Виробник: SONY
Модель: DSC-H7
Витримка: 1/2
Діафрагма: 6.3
Швидкість ISO: 100
Фокусна відстань: 20.2
ПЗ: ACDSee Pro 6
Голоси
15 коментарів
  • Біллі Бонс
    Біллі Бонс 15 вересня '18, 8:35 +1
    Тільки заради цього варто любити осінь )) А ще ж яблука й груші... =)
  • Ігор Кирильчук
    Ігор Кирильчук 15 вересня '18, 8:56 0
    Смакота!
  • Дмитро Швачко
    Дмитро Швачко 15 вересня '18, 10:31 0
    Смачно то це так, але робота майсерна! Супер!+
  • поФГСТ
    поФГСТ 15 вересня '18, 13:04 0
    мне в л.н.у. слишком много всего, как-то неуравновешенно
  • Гал
    Гал 17 вересня '18, 9:54 0
    ...это тип многосложной композиции....бывает и поболее предметов...а насчёт равновесия не согласен...здесь всё сбалансировано цветом...
  • Самоделкин В.Ш.
    Самоделкин В.Ш. 15 вересня '18, 15:41 0
    Вкусняшки!
  • Павлюк Александр
    Павлюк Александр 15 вересня '18, 22:14 0
    Поддержу,хороший десерт.И исполнение.
  • Andriy Ko
    Andriy Ko 15 вересня '18, 22:19 0
    Кавун вартувало б вмістити у кадр повністю.
  • Гал
    Гал 17 вересня '18, 9:51 0
    ...згода!
  • Ольга
    Ольга 16 вересня '18, 9:03 0
    Аппетитно!
  • Гал
    Гал 17 вересня '18, 9:50 0
    Спасибо..., приятно!
  • Юрій Яремко
    Юрій Яремко 16 вересня '18, 19:01 0
    Фрукти такі реальні,що відчувається їх смак,до того ж,сама робота створює позитивний настрій:)!
  • Гал
    Гал 17 вересня '18, 9:50 0
    Дякую щиро...
  • Олександр Бондаренко
    Олександр Бондаренко 24 жовтня '18, 10:09 0
    Мне травка нравится, прямо "группа поддержки".
  • Dreamer
    Dreamer 9 січня '19, 22:25 0
    Смотрю на ваши фотографии и почему-то просыпается аппетит. Очень вкусно выглядят
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

Вибір редакції