Зимові будні Бузького Гарду.

Фотографія Зимові будні Бузького Гарду. / Олександр Ігнатьєв / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:

З підмальовкою. Бажано відкрити.

Про фото

 
Рейтинг: +188.51  
Оцінка фотографії: +187.0
Переглядів: 155 / 501
Завантажено: 29 січня '18, 20:42  
Категорія: Пейзаж
Теги: Зима Річка
Переглянути: альбом Пейзажи
Голоси
5 коментарів
  • Svetlana Korolyova
    Svetlana Korolyova 29 січня '18, 21:18 0
    все подобається, навіть хотіла оцінити, потім побачила ось це - - і вже перехотілося :(
  • Олександр Ігнатьєв
    Олександр Ігнатьєв 29 січня '18, 22:08 0
    То я ж попередив що з підмальовкою. А це на любителя. Іноді хочеться погратися з фільтрами. Знаю Ваші Світлано уподобання, тому реакція прогнозована.
  • Ірина Кулікова
    у фокусі
    Ірина Кулікова 30 січня '18, 22:58 -1
    Гратися з фільтрами треба тільки метафізичними методами ;) Причому, обов'язково в одній якійсь крайності: контрасні кольори, багато різноманітного мотлоху (вибачте- інформацфї) в кадрі, дуже замилене зображення (прошу вибачення, "рисунок объектива Lensbaby muse в сочетании с плёнкой", є ще інші дуже видатні мєтоди), депресивно-потворно-мазохістські мотиви)... і дуже багато іншого... При чому, маю зазнaчити, що доволі значна кількість таких робіт особисто мені підпадає під мій смак, я їх оцінюю, бо й справді подобаються. Цікаві. Але не дай Боже, щоб смаки інших підпали під смак пані Світлани. Якщо їй не цікаво, то таке не має права бути!
  • Svetlana Korolyova
    Svetlana Korolyova 31 січня '18, 16:54 0
    Ирина, в метафизической фотографии снимки в большинстве своём не подвергаются никакой обработке (кроме яркость-контрастность), а уж об "игре фильтрами метафизическими методами" - вообще впервые слышу от вас - если не понимаете какого-то слова или значения - Гугл всегда придёт на помощь, и вы не будете попадать впросак подобными высказываниями
  • Ірина Кулікова
    у фокусі
    Ірина Кулікова 31 січня '18, 17:30 0
    В мене й думки не було здатися розумнішою ніж я є. Я не намагалася написати реферат з теми, яку я не вивчала. Коли я роблю свої роботи, я не вивчаю ніяких визначень, а роблю, як бачу і відчуваю. І якщо я застосувала якісь мовний зворот. то лиш для придання виразності жарту, який не особливо сховала в своїй спробі дати вам зрозіміти щось, що Ви не хочете, чи й справді не розумієте.
  • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

Вибір редакції