Фотографія Натюрморт / Tetiana Kostiukevych / photographers.ua
кадрувати фотографію золотий перетин фотографії відтінки сірого повноекранний режим
Посилання:
Фотографія:
  1. Перша фотографія →
  • Tetiana Kostiukevych
    Професійний фотограф
  • Про фото

     
    Рейтинг: +50.36  
    Оцінка фотографії: +49.5
    Переглядів: 88 / 418
    Завантажено: 10 січня '19, 11:43  
    Категорія: Натюрморт
    Теги: food-фотография, food, food-art, food-фотограф, фуд, фудфото, фуд-фото, foodphoto, food photo, фудфотограф, фуд съемка, foodpic, фуд фотограф, foodstyling, foodset, foodart
    Переглянути: альбом Фуд фотография (Food Photo)

    Exif

    Виробник: Canon
    Модель: Canon EOS 60D
    Витримка: 1/15
    Діафрагма: 5.6
    Швидкість ISO: 100
    Фокусна відстань: 100
    ПЗ: Adobe Photoshop CC 2015 (Windows)
    Голоси
    6 коментарів
    • Сергій Корнієнко
      Сергій Корнієнко 10 січня '19, 17:41 0
      Симпатично цветочки в рулетиках смотрятся. Похожи на жасмин. Боюсь ошибиться.
    • Tetiana Kostiukevych
      Tetiana Kostiukevych 10 січня '19, 21:37 0
      Весенние цветы - фиалки, можно кушать )
    • Михайло Шерман
      Михайло Шерман 11 січня '19, 17:14 +1
      рідкісна на цьому сайті фуд-фотографія, та ще й гарна!? ... напевно з цього і не можуть оцінити. :-)
    • Tetiana Kostiukevych
      Tetiana Kostiukevych 11 січня '19, 19:43 0
      Так, на сайті більшість фотографій в категорії - Пейзаж.
      Фуд фотографії, як категорії не має.
      Ставити їх в категорію - Натюрморту інколи не підходить, але не має виходу.
    • Михайло Шерман
      Михайло Шерман 11 січня '19, 20:20 0
      це і є натюрморт. просто на великих сайтах фото з їжею виділили в окрему категорію. ну і Ви маєте рацію - на багато більше пейзажів. але хороші фото повинні добре оцінюватися, а це залежить від рівня фотографів.
    • Tetiana Kostiukevych
      Tetiana Kostiukevych 11 січня '19, 20:25 0
      буду прикладати більше зусиль та старання, щоб мої фуд фотографії краще оцінювались :-)
    • Увійдіть в систему, щоб мати можливість коментувати та голосувати.

    Вибір редакції